MIKÄ VINOLA?

Tervetuloa pysyvästi vinoon taloomme! Vaasantalolla on paikkansa Seinäjoen historiankirjoissa mm. painotalona, osuuskaupantalona ja nyt vinoon jäävänä talona. Toukokuun alussa 2016 viereisten työmaiden perustusten kaivaukset olivat koitua talon kohtaloksi. Vaasantalo notkahti kohti työmaamonttua. Yli vuoden mittainen korjausprosessi stabilisoi talon, joka kuitenkin jäi painuman verran vinoksi. Tästä vinoumasta alkaa ravintolamme tarina.

Vinola on leppoisa, tunnelmallinen rennon ruokailun ja mukavan illan viettopaikka. Ravintola on kallellaan etelään niin fyysisesti kuin myös ideologisesti. Tarjoilemme eurooppalaista ruokaa, hyödyntäen sekä kotimaisia ja pohjalaisia tuotteita että myös eurooppalaisten raaka-aineiden parhaimmistoa. Listamme kulmakivinä toimivat itse valmistamamme tuorepasta sekä kellarissa sijaitsevan jäätelötehtaamme gelato-jäätelöt.

Tarjoilemme ruokaa ”nice dining”-hengessä. Ruokalistaltamme löydät rentoa ruokaa vuodenaikojen mukaan vaihtuvalta listaltamme. Ihanat pasta- ja risottoannokset voi nauttia ravintolassa tai ottaa mukaan kotona herkutteluun.

Viinit ovat Vinolan erikoisuus. Tarjoilemme vaihtuvasta valikoimasta viinejä joka makuun, tietenkään oluen ystäviä unohtamatta. Osa viinivalikoimastamme on jopa tilattavissa yhteistyökumppanimme verkkokaupasta suoraan kuluttajille kotiin. Anna kaupungin parhaiden ammattilaisten huolehtia viinielämyksestä, joka voidaan kruunata juustojen ja muun pikku purtavan kera.

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!