VINOLA?

Kaupungin kaltevin ravintola, Vinola, etsii rentoon ja rempseään työporukkaan sinua, jolle eteläeurooppalainen ja erityisesti italialainen ruoka on lähellä sydäntä. Vinolan käsin tehty pasta ja jäätelö taipuvat mieluusti reippaan, iloisen ja ahkeran kokin käsissä. Kaupungin kattavimman viinivalikoiman virtauksiin aurinkoinen ja oma-aloitteinen tarjoilija perehdytetään tarvittaessa ammattilaistemme toimesta.

Jos ajatuksesi kallistuvat Vinolaa kohti tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla, ja hae mukaan meidän vähän vinoon porukkaan!

TARJOILIJA

Haku ei ole käynnissä, mutta voit jättää avoimen hakemuksen

Porukkaamme sopii aito ja avoin asiakaspalvelija, joka on sydämellään mukana tekemässään työssä. Etsimämme henkilö on ystävällinen, empaattinen, huumorintajuinen mutta myös jämäkkä ja reipas tarjoilija. Aikaisempi työkokemus À la carte -ravintolasta katsotaan eduksi ja vähimmäisvaatimuksena on vuoden työkokemus asiakaspalvelutehtävistä. Koulutamme valitun henkilön tehtävään sekä tuotteisiin, joten tärkeintä on oma ja aito innostus!

Meiltä saat trendikkään ja ajan hermoilla olevan työympäristön sekä kaupungin parhaat ammattilaiset työkavereiksi. Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, vaihtelevia työtehtäviä sekä sopimuspalkkauksen.

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse:
Simo Laine
simo@vinola.fi

KOKKI

Rekrytoimme nyt kesäksi 2020

Odotamme sinulta vähintään vuoden työkokemusta À la carte -ravintolan keittiöstä. Olet ahkera, tarvittaessa oma-aloitteinen ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Paineen alla työskentely ja yksin sekä tiimissä toimiminen sujuvat sinulta ongelmitta.

Meiltä saat arvostetun ja kehittyvän työpaikan. Pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa ja kehittämään omia taitojasi. Työpäiviisi kuuluu vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan sekä oman työn sisältöön.

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse:
Simo Laine
simo@vinola.fi

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!