VINOLAN JÄÄTELÖ – viettävän hyvää!

Tiesitkö, että Seinäjoen Keskustorin kannen alla toimii pieni jäätelötehdas?

Ravintola Vinolan kellarissa valmistamme itse artesaanijäätelöä. Reseptit ja osa raaka-aineistamme tulevat gelaton alkulähteiltä Italiasta, mutta jäätelön pääraaka-aineet, kuten maito ja kerma, ovat kotimaisia. Kesällä jäätelöihin ja sorbetteihin voidaan käyttää omien puutarhojen raaka-aineita, kuten esimerkiksi viime kesänä hyväksi havaittuja omenoita ja herukoita. Kaikki Vinolan jäätelöt valmistamme rakkaudella käsityönä kellarimme omassa pikku ”tehtaassa.”

Ravintola Vinola on saanut nimensä pienimuotoisissa poikkeusolosuhteissa, kun Seinäjoen uuden torin alla olevaa parkkihallia rakennettiin ja Vaasantalon eteläinen kulma vajosi noin 8 cm työmaamonttuun. Talo jäi kulmasta hiukan vinoksi ja siitä saatiin ravintolalle, joka jäätelön lisäksi on erikoistunut viineihin, osuva nimi.

Kriisi on aina myös mahdollisuus ja tästä seurauksena Vinolan Jäätelö on rantautunut kaupan pakastealtaaseen. Nyt kun jäätelötehdas on päässyt vauhtiin, olemme varmoja, että eteläpohjalaiset ihastuvat meidän ilolla valmistamiimme jäätelöihin. Paikallisuuden tukeminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan!

#vinolajäätelö
#viettävänhyvää

MISTÄ SITÄ SAA?

Myymme tietenkin itse tehtyä jäätelöämme ravintolassa kauniina ja herkullisina annoksina lisukkeiden kera. Lisäksi vaihtelevasta valikoimastamme jäätelöä voit ostaa ravintolasta ennakkotilauksella aukioloaikojemme puitteissa myös mukaan.

JÄLLEENMYYNTIPAIKAT

Vinolan jäätelöön voit törmätä myös kaupan jäätelöaltaassa. Makuvalikoima vaihtelee sesongin mukaan.

K-Supermarket Seinäjoki
Puskantie 13

Minimani Seinäjoki
Tehtaantie 5

Pirjon Pakari Seinäjoki
Välskärinkatu 14

Haluatko jälleenmyyjäksi? Ota meihin yhteyttä, olemme innolla mukana!

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!